1ste wedstrijd
Door: pascal bosschaart
Blijf op de hoogte en volg Pascal
18 Augustus 2011 | Australië, Mosman
hallo allemaal
even een kort berichtje
gister mijn eerste wedstr gespeeld voor sydney fc
6-0 gewonnen.
heerlijk gevoel weer wat minuten in de benen. is toch bijna 2 maanden geleden.
ben er toch wel trots op dat ik hier mag spelen.
fysiek is het allemaal weer top met me. nu weer ritme opdoen in de wedstrijden maar dat komt ook wel goed.
volgende week weer.
vandaag hadden we een uitloop sessie en daarna een uurtje yoga en pool.
dat is echt super relaxed na een wedstr. dat zouden ze in nlook moeten gaan proberen te doen.
yoga. klinkt raar maar het is ontzettend goed voor je.
hier laat ik het weer even bij
groetjes pascal
even een kort berichtje
gister mijn eerste wedstr gespeeld voor sydney fc
6-0 gewonnen.
heerlijk gevoel weer wat minuten in de benen. is toch bijna 2 maanden geleden.
ben er toch wel trots op dat ik hier mag spelen.
volgende week weer.
vandaag hadden we een uitloop sessie en daarna een uurtje yoga en pool.
yoga. klinkt raar maar het is ontzettend goed voor je.
hier laat ik het weer even bij
groetjes pascal
18 Augustus 2011 - 07:26
Lesley:
Hoi Pas,
Zie je, dat wat ik doe op de sportschool is nog helemaal zo gek nog niet... :-)
Succes en het is aftellen totdat je gezin komt!
Liefs,
Lesley -
18 Augustus 2011 - 07:33
Peter :
Pascal,
Veel plezier down under en nog bedankt voor je immer aflatende inzet voor ADO en voor die pingel in Groningen natuurlijk...
18 Augustus 2011 - 08:17
Mike:
Hey Pascal,
Leuk om je toch nog te kunnen volgen aan de andere kant van de wereld.
Hoeveel van die 6 goals heb je gemaakt?
Veel succes!!
Groeten,
Mike
18 Augustus 2011 - 11:05
Piquelito:
Frrrrrrrrrrt
18 Augustus 2011 - 11:19
Joost:
Hi Pas , Goed te zien / horen dat je het naar je zin hebt en weer fit bent !
We zullen er voor zorgen dat je gezin
optijd op schiphol zijn om naar je toe te komen....
Veel plezier en succes !!
Joost -
18 Augustus 2011 - 11:37
Richard:
Leuk dat we je zo op deze manier zo kunnen volgen aan de andere kant van de wereld. Ook in Rotterdam ben je nog niet vergeten hoor.
Succes en have fun! -
18 Augustus 2011 - 15:27
Mario:
Je kent me niet maar ik ben een 100% Den haag fan. Ik wil je bedanken voor je belangrijke bijdrage in de hectische slotfase van je laatste wedstrijd in Groningen. Het was jij die Den Haag rust gaf
Groeten
Mario -
18 Augustus 2011 - 16:39
Eric:
leuk dat we je zo kunnen volgen in Downunder! Als ADO-er wordt je niet vergeten kerel, want jouw bijdrage van vorig jaar is niet vergeten hier in Den Haag
ze moeten eigenlijk bij de NOS een docu maken over je tijd daar!
succes in Aussieland! -
18 Augustus 2011 - 19:01
Piet:
Dat is weer een mooi verslag en altijd lekker om te starten met een ruime winst. Goed voor de teamspirit.
Op www.adofans.nl staat een verslag uit de NU over je en een verwijzing naar deze site. Ook ma Bosschaart wordt genoemd.
Ieder moment kan een "grote"naam bekend worden die spits bij ons wordt. En nu genieten van je gezin. Dat is het allerbelangrijkste. -
18 Augustus 2011 - 20:35
Dennis_070:
Pascal,
Nog heel veel dank voor je inzet voor ADO, mijn club.
Ik mis je opkomst na de rust waar je je applaus kwam ophalen aan de lange zij....
Heel erg bedankt en heel veel succes!
We blijven je volgen,
Dennis -
18 Augustus 2011 - 21:01
Sjors:
Wat een mooi avontuur. Sydney is echt een te gekke stad! Als je trek hebt in een kroketje dan zit er een nederlandse snackbar in Darling Harbour, ten minste die zat er 4 jaar geleden wel. Succes met alles. -
19 Augustus 2011 - 04:24
Maureen:
Fijn dat je eindelijk weer gevoetbald hebt (in een wedstrijd).
Wat natuurlijk nog veel fijner is, dat je gezin heel heel heel snel weer compleet is. -
19 Augustus 2011 - 05:55
Zwinkie:
Biem -
19 Augustus 2011 - 08:14
Arjen:
Heb je gescoord Pascal? :)
Succes daar jongen!
Groet uit het Haagse -
19 Augustus 2011 - 08:28
Ramon:
Pascal wie? -
19 Augustus 2011 - 09:02
Senna:
Geniet lekker van de tijd in Sydney. Ik vind het een geweldige stad en wat zijn de mensen daar heerlijk relaxed. Hoe het voetballen daar is weet ik niet, toen ik er was lag de competitie stil.........
Dus....... have fun down under mate -
19 Augustus 2011 - 10:07
Bob K.:
Goed dat je het naar je zin hebt...en ook nogeens topfit bent...hahaha. je weet wat ik bedoel.!! Fijn dat het gezin nu overkomt....alles weer bij elkaar. nou succes & de mzzl -
19 Augustus 2011 - 15:22
Petra Slootweg :
Je vrouw en kids zitten nu in het vliegtuig,wat zal dat fijn zijn voor jullie. -
19 Augustus 2011 - 17:58
Martijn:
Tof om te lezen hoe jij alle vooroordelen over verwende prof voetballers op je site aan de kant gooit!
Geniet daar van je leven en je sport.
Als Feyenoordfan met grote sympathie voor de FC DH (opa en vader) wens ik je het allerbeste! -
19 Augustus 2011 - 18:24
Chris K.:
Vriend,
Hoe is het met je daar ?
Bevalt het een beetje ... hier gaat alles goed.
Hoorde van je vrouwtje dat ze vandaag vertrok en dat ze over ongeveer 26 uur bij je is !
Spreek je snel weer.
Gr. Paupie -
19 Augustus 2011 - 20:32
Papa En Mama:
Hoi jongen,het zal niet lang meer duren ze zijn nu op weg naar Singapore morgen om 11,15 landen ze daar. En dan vertrekken ze om 13,15 naar Sydney.Was wel een heftig afscheid.
Jongen spreek je morgen.
Liefs ma xxx -
20 Augustus 2011 - 08:26
Liesbeth:
Hai Pascal,
ik kan me heel goed voorstellen dat je na bijna 2 maanden zonder je vrouwen er echt aan toe bent om ze weer in je armen te sluiten. Geniet van deze mooie dag en laat ze daarna alles zien van Sydney wat jij al ontdekt hebt. Veel succes met alles wat je daar nog gaat beleven.
Liesbeth -
21 Augustus 2011 - 09:12
Kalekophagenees:
Mooi zo Pascal dat je het daar reuze naar je zin hebt gozuh! Hier bij FCDH is het weer een zooitje zoals gewoonlijk!
Naast de vlucht van de trainer John /d Brom zijn we ook Derijck kwijt aan psv (mooie overstap voor timothy) en ongelovelijk laten ze Jordi brouwer gaan?
Vind zelf dat Jordy goed kan voetballen maar nog moet groeien.
Financieel is het nooit lang goed gegaan bij FCDH en nu weer natuurlijk!
Maar ben reuze blij dat je het naar je zin hebt in Australie bij FC Sydney en werkelijk mooie Adidas tenue.
Hoop dat je gezin daar ook kan wennen en dat je net zón werkende kracht bent als bij ons FCDH dan komt alles goed Pascal!
Groeten, KKH - Kalekophagenees