update - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu update - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu

update

Door: pascal bosschaart

Blijf op de hoogte en volg Pascal

07 Juli 2011 | Nederland, Rotterdam

Goeie avond

Ik dacht laat ik weer eens een update geven hoe het hier gaat.
Het valt nog steeds niet tegen.
Heb nu ook goeie tv van foxtel en satanta. kan bijna alle sporten zien de hele dag door.

Morgen heb ik een fotoshoot van adidas hier voor het nieuwe seizoen.
Echt leuk, maar zal me dan maar eerst eens gaan scheren vanavond.

Voor de rest staan er volgende week wat testen op het programma en kan eigenlijk niet wachten om te beginnen.
De mensen hier zijn zo vriendelijk en behulpzaam dat ik echt heel mooi.

Ik ga er maar weer eens een eind aan maken.

Zal jullie weer snel op de hoogte houden van mijn avonturen

groetjes pascal

• 07 Juli 2011 - 15:01

Peter:

Ja en even ja haren kamen voor de foto's haha
    Wanneer begint het voetbal daar?

• 07 Juli 2011 - 16:54

Yori:

Hoi Pas,

Leuk om je verslag weer te lezen. Jij ligt nu lekker te slapen verwacht ik, maar hier nog begin van de avond. Leuk dat je morgen een fotoshoot hebt, kan je zelfs nog de modellenwereld in ook kuch...... ;)! Daar profiteer je dan toch maar van hahaha..... Ik zie de foto's wel voorbijkomen :).

X

• 08 Juli 2011 - 18:46

Chantal:

Hoi pas, leuk om zo af en toe nog wat van je te lezen! Heb gisteren de foto's van jullie huis bekeken met je lieve vrouw. Ziet er echt helemaal top uit! Blijf vooral lekker genieten van alles, het is zo'n levenservaring. Nog even en dan zijn jullie weer compleet! Vooral blijven sc