singapore - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu singapore - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu

singapore

Door: pascal bosschaart

Blijf op de hoogte en volg Pascal

26 Juni 2011 | Nederland, Rotterdam

Beste vrienden

We zijn net geland in het zonnige singapore
Vlucht was goed gegaan via londen
Over een paar uur gaan we onze reis voortzetten richting SYDNEY.
Komen daar plaatselijke tijd om 05:00uur aan.
We zullen worden opgehaald door de ceo van de club

En dan volgt de reis naar het hotel

Ik hou jullie op de hoogte

Groetjes pascal

• 26 Juni 2011 - 10:26

Piet:

Denk eraan dat ze in Australië linksrijden en dat geldt ook voor buitenlanders/toeristen!!!!!!!!!!!!!!

Op dit moment is er nog niets over Bromsnor bekend qua afkoopsom. Als ie morgen op De Aftrap moet verschijnen staat er al een grasmaaier voor hem klaar. Kan ie mooi het seizoen als assistentterreinknecht afmaken. Zal zich wel ziek melden als de clubs er niet uitkomen.

Veel succes daar en na de vlucht ff een uurtje uitlopen. Pffffffffff.

• 26 Juni 2011 - 10:33

Peter:

Blij dat je een goede vlucht heb gehad, hier in Den Haag lopen de gemoederen aardig op voor zover het je intreseert natuurlijk

• 26 Juni 2011 - 10:33

Hans:

Hoi Pascal,

Het ga je goed en bij deze onze dank voor je inzet voor ADO Den Haag ?
    Had jij dit ooit achter Judas van den Brom gezocht....

Groeten & succes !

Hans

• 26 Juni 2011 - 10:39

Den:

Veel plezier in hartje winter Australië, groetjes uit zonnig Den Haag :p.

Grapje, het ga je goed!

• 26 Juni 2011 - 11:45

Marce:

Succes daar gozer en lat nog wat van je horen..

• 26 Juni 2011 - 16:32

Maureen:

Hi Pascal,
    Fijn te horen dat je een goeie vlucht hebt gehad.
    Nog even shoppen in Singapore en daarna op weg naar de wals met Matilda?
    Veel plezier downunder.

• 26 Juni 2011 - 20:15

Remon:

Hey Pas, goed te horen dat je goed ben aangekomen. Wou je nog ontzettwnd bedanken voor je superpingel in Groningen. Geniet van je tijd daar. Je heb het verdiend. Groetuh uit Capelle a/d IJsel

• 26 Juni 2011 - 20:27

Marinus:

Heel veel succes in Australie toegewenst. Bedankt voor je inzet bij ADO den Haag. Ik heb genoten van je spel.

• 26 Juni 2011 - 20:30

Paul:

Hoi Bossie,

bedankt voor de mooie jaren in Den Haag. Ik had en heb je hoog zitten. Jammer dat je zo stil bent vertrokken, er had volgens mij bij Den Haag veel meer in gezeten. Zal je missen als gedreven voetballer die er was in voor en regenspoed. Ga je goed man veel plezier in heel ver weg..... Hoop dat je nog een keer aan Den Haag zult denken en wellicht nog een keer in geel en groen zult spelen. Tot besluit...... het mooiste moment niet je pingel tegen Groningen maar.............. de reactie daarvan na afloop. Take care pik.... en bedamkt voor alles wat je voor ado hebt gedaan.

• 26 Juni 2011 - 20:30

Wlliam:

Hey Pascal, heel veel succes in down under! En nog bedankt voor je inzet voor ADO Den Haag

• 26 Juni 2011 - 20:31

ADO LAAK:

Hoi Pascal,
    Veel suc6, nogmals bedankt voor je inzet en loyaliteit aan ADO !!
    Ik zal je volgen, ben benieuwd naar je avonturen.
    ADO LAAK

• 26 Juni 2011 - 20:38

Olaf:

Pascal, heel veel succes in Sydney. Vind dat je het echt 100 procent hebt verdiend om daar tot een mooie afsluiting van je carrière te komen. Voor mij persoonlijk was het een mooi moment dat je vorig jaar in Almelo de tijd nam om een telefoongesprek met je moeder (op moederdag) te onderbreken om even met mij en een kameraad op de foto te gaan! Het tekent in mijn ogen de manier waarop jij altijd met de supporters omging, in goede en in minder goede tijden. Het ga je goed!

• 26 Juni 2011 - 20:39

Ronald:

Pascal, veel succes daar man.
    Je was altijd de enige die ook na een verloren wedstrijd het publiek kwam bedanken.
    Kunnen de meeste profvoetballers een voorbeeld aan nemen.
    Geniet er van.

• 26 Juni 2011 - 20:40

Henk:

succes daar down under

je pingel wordt nooit meer vergeten!!

• 26 Juni 2011 - 20:51

Supporter-noord:

Succes man in dat mooie land. Het einde van jou bij ADO was prachtig met die ingeschoten 11 m.
    het ga je goed.

• 26 Juni 2011 - 20:53

Ricardo:

Pascal Bedankt en veel succes!

• 26 Juni 2011 - 20:58

Ferdy:

Nooit scoren en dan die fabelachtige penalty.
    Nooit meer praten in 070 over een Panenka'tje, voortaan praten we hier over een Bosschaartje!

Het ga je goed!

• 26 Juni 2011 - 21:28

Jan Van Kranenburg:

Pascal, alle sukses.
    Zal ook je ouders gaan missen op de tribune........

mvg

Jan

• 27 Juni 2011 - 05:22

Ronald/ADOnieuwegein:

Hey Pascal,

Heel veel succes daar in Sydney. Ik had je graag nog bij ons gezien, maar het is niet anders. Als je nog voetbalschoenen nodig heb, ik heb je kicksen uit mei 2008 (promotiewedstrijd) nog thuis liggen hahahaha.

Het ga je goed en hou ons allen op de hoogte van je avontuur.

groetjes
    Ronald aka ADOnieuwegein

• 27 Juni 2011 - 18:38

Peter:

veel suc6 daar laatste nieuws JvdB blijft bij ADO maar dat kan morgen weer anders zijn

• 27 Juni 2011 - 23:00

Vanderghost:

Geweldige stap!
    Maar we willen wel doelpunten zien van je daar in Australië...