eerste officiele training - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu eerste officiele training - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Pascal Bosschaart - WaarBenJij.nu

eerste officiele training

Door: pascal bosschaart

Blijf op de hoogte en volg Pascal

18 Juli 2011 | Nederland, Rotterdam

hallo allemaal

vandaag was het zover de eerste officiele training is een feit

moet zeggen dat het toch behoorlijk zwaar was.
het is hier behoorlijk fysiek en veel gebaseerd op kracht.
maar dat komt goed. is wel een beetje mijn stijl.
het is in ieder geval zwaarder dan nederland de trainingen.

ondanks dat vragen ze echt om de zoveel minuten hoe het met je gaat dus ze kijken echt ontzettend goed naar fysieke gesteldheid.

was wel heel leuk by the way

mocht ik foto's ontvangen van de training dan zal ik er een paar posten.

groetjes pascal

• 18 Juli 2011 - 11:10

Papa En Mama:

Hoi jongen toch nog even een berichtje.Heb je wel gesproken maar het is ook altijd wel leuk om jou verhaaltjes te lezen,en de foto´ te zien.
    Liefs van ons xxxxx

• 18 Juli 2011 - 13:05

Vanderghost:

Waar kunnen we de officiële website (of goeie fansites) van je nieuwe club vinden?

En wanneer is je eerste wedstrijd?

groetuh uit Den Haag

• 19 Juli 2011 - 02:31

Yori En Dominique:

Hoi Pas,

Goed om te lezen dat je eerste training geweest is. Ik geloof best dat de training fysiek zwaarder is dan in Nederland, is toch meer krachtvoetbal daar, maar zoals je zegt dat is wel wat voor jou.

Morgen weer trainen? Let in ieder geval goed op jezelf!! Hier gaat alles goed, zijn inmiddels aangekomen in Miami en het is hier echt top! Mooi hotel op een goede plaats. We zetten ons verhaal zo weer op internet met wat foto's.

Kijk er naar uit om je weer te zien, misschien skypen één deze dagen? Aangezien het tijdsverschil 14 uur is misschien wat moeilijk, maar wellicht dat je er een keer bent begin van de middag (rond 13.00 uur jouw tijd ong, dan is het bij ons 23.00 uur).

Hoor het wel. Trainse, let op jezelf en veel plezier.

xxxx