hallo
Door: pascal bosschaart
Blijf op de hoogte en volg Pascal
24 Juli 2011 | Nederland, Rotterdam
hallo allemaal
wat leuk dat jullie me allemaal volgen
het is hier nog steeds top, wat een avontuur
afgelopen dagen wat rustig aan mogen doen
had een beetje last van mijn rug, maar dat gaat allemaal wel weer wat beter
ik volg den haag zeker nog via het net.
gaaf dat ze weer een ronde verder zijn.
weet wat het is om europees voetbal te spelen
dat is het mooiste wat er is.
ze hebben vandaag telefoon geinstalleerd bij me thuis en maandag komen ze goed internet aansluiten dus hoop ik dat ik iets via livestream kan kijken.
onze competitie begint pas in oktober dus we zitten nu in het pre season.
komt omdat rugby hier veel populairder is en dat dat nu bezig is
ik zal wat foto's weer plaatsen van de trainingen en de nieuwe shirts
groetjes pascal
wat leuk dat jullie me allemaal volgen
het is hier nog steeds top, wat een avontuur
afgelopen dagen wat rustig aan mogen doen
had een beetje last van mijn rug, maar dat gaat allemaal wel weer wat beter
ik volg den haag zeker nog via het net.
gaaf dat ze weer een ronde verder zijn.
weet wat het is om europees voetbal te spelen
dat is het mooiste wat er is.
onze competitie begint pas in oktober dus we zitten nu in het pre season.
komt omdat rugby hier veel populairder is en dat dat nu bezig is
ik zal wat foto's weer plaatsen van de trainingen en de nieuwe shirts
groetjes pascal
24 Juli 2011 - 06:10
Papa En Mama:
Hoi jongen,
Leuk om weer wat te lezen we kijken daar toch wel naar uit,ook al spreken we elkaar dagelijks.Dus blijf ook stukjes schrijven en foto´s plaatsen anders kan ik er geen leuk boek van maken.De foto´s zijn trouwens wel erg mooi
Liefs van ons xxx -
24 Juli 2011 - 06:59
Maureen:
Fijn te horen dat het beter gaat met je rug en dat je mijn cluppie toch nog volgt.
Ben je al een beetje gewend daar downunder? Voor jou hoop ik dat de tijd vliegt zodat je gezin weer snel bij je is.
Sparen om naar Sydney te komen gaat wat langer duren, want woensdag gaan we een weekje naar Cyprus. Keep up the good work and all the best.
Dikke kus uit Den Haag. -
24 Juli 2011 - 11:45
Charles:
he pascal veel suc6 daar . gr uit den haag -
24 Juli 2011 - 11:48
Piet:
Jullie competitie begint pas in oktober? Heb je nog twee maanden om ff de linksbackpositie bij ons in te vullen. Ff op en neer. Moet kunnen.
Veel succes uit Duh Haag en tijdens de looptrainingen gewoon ff de weg verliezen>
24 Juli 2011 - 12:01
Veel succes daar Willem van zuil -
24 Juli 2011 - 12:16
Pascal Vak M:
Heeeeeeeeeey Bossie!
hebben met europees voetbal op een fantastische manier het seizoen afgesloten. Bedankt voor je inzet voor mijn club FC Den Haag! Veel succes daar in downunder. Hopelijk krijgen we nog eens beelden van een strafschop van je te zien.
een groengele groet vanuit Den Haag -
24 Juli 2011 - 12:26
Menno :
Hoi Pascal,
Succes in Sydney! Zijn er in februari geweest en is een te gekke stad. Tasmanië is ook een aanrader. Hoop dat mijn cluppie minimaal nog een ronde verder gaat komen.
Groengele groeten,
Come on The Hague!
Come on Sydney FC! -
24 Juli 2011 - 12:51
Vakkie D :
Beste Pascal veel succes in Australië en het allebeste gewenst! groet vanuit Den Haag! -
24 Juli 2011 - 12:51
Lekka-Thehague:
Passsiee, veel succes daar in downunder! je zal snel de harten van de supporters veroveren! bedankt voor je weergaloze pingel!!!!
LAATAHH!! -
24 Juli 2011 - 13:06
Pascal:
hey naamgenoot, leuk om te lezen dat je goed terecht gekomen bent. We zijn je bij FC den haag niet vergeten hoor. je had trouwens geen mooier land uit kunnen kiezen zeg! wij zijn in ieder geval jaloers... -
24 Juli 2011 - 13:12
Yori En Dominique:
Hoi lieve broer,
Leuk om weer je verslag te lezen. En je hebt er erg mooie foto's bijgezet. Goed om te lezen dat het nog steeds goed gaat, zorgt er alleen maar voor dat je met plezier naar de club gaat. Ik ben blij dat het beter met je rug gaat, maar blijf er wel op letten!!
Wij gaan hier morgen alweer weg, dus we zullen vandaag nog even van het weer genieten. Als ik in Nederland ben, wil ik je wel weer even spreken op skype!
Geniet er van en spreek je snel xxx -
24 Juli 2011 - 13:38
BJ:
He Pascal,
Ik mis je wel bij ons achterin.
Veel succes in Australie.
Groen Gele Groet -
24 Juli 2011 - 14:23
Jacqueline:
Hoi Pascal,
Ik ben de eerste die je mailtje leest geloof. Wat leuk dat je het nog zo naar je zin hebt daar. ijn dat je telefoon en internet er nu ook snel zijn. Nog een paar weekjes dan zijn je vrouw en kinderen er ook, dan weet jij al een beetje de mooie plekjes. Leuke aktie foto's van je training.
Groetjes Jacqueline en Lucas -
24 Juli 2011 - 14:24
Jacqueline:
sorry foutje, er staan al meer reacties -
24 Juli 2011 - 14:44
Jil:
Ha Pas,
ik ben niet echt een "Jil Gates" maar op deze manier lukt het zelfs mij om je te volgen :-) . Heb er geen moment aan getwijfeld dat je het daar naar je zin zou hebben. Is toch fantastisch om mee te maken!!!
Begrijp dat de meissies er over een paar weken zijn. Mooi om naar uit te kijken.
Hiwer gaat het allemaal goed., Inderdaad volgende ronde bereikt en nu dus naar (het bloedhete) Cyprus.
Hopen er weer een mooie trip van te maken en een goed resultaat neer te zetten voor de thuiswedstrijd. Nou ouwe reus, ik zal je een beetje blijven volgen, maak er wat moois van daar en vergeet vooral niet te genieten, maar dat kan ik aan jou wel overlaten. (doen ze daar ook een beetje aan Karaoke? :-) ) -
24 Juli 2011 - 15:13
Jefferey:
Hey Pascal, onwijs dat je het naar je zin hebt daar in Australie. Super dat je fcdh ook nog volgt. Bedankt voor de bijdrage de afgelopen jaren en je penalty in de play-offs tegen Groningen!!!
Succes met Sydney FC -
24 Juli 2011 - 15:15
Marcel:
He pascal,
Goed om te zien dat het met jou en je gezinnetje goed gaat daarzo. Ik vond je een fijne speler om naar te kijken en vindt jou op en top professional. Ik ben blij dat je bij onze club heb gespeeld en hou je site in de gaten om te zien hoe het je vergaat. Ik had je graag op Europees tournee met ons zien gaan. Ik was er gelukkig bij in Litouwen en had het voor geen goud willen missen....
Groeten uit Den Haag
Marcel uit Leidschenveen -
24 Juli 2011 - 15:48
Olafski:
Leuk dat je een site hebt gemaakt Pascal.
Good luck Down Under! -
24 Juli 2011 - 15:58
Max De Jong:
Hey Pas,
Eigenlijk wilde ik dit al eerder doen maar ik heb je vorig seizoen leren kennen als een prettige gozer om mee te werken heel veel respect voor je hoe je het invulde als je weer mocht opdraven nog veel meer respect hoe je FF achter die bal ging staan en die penalty er ff inschoot groningen uit.Ik blijf je volgen en wens je alle geluk van de wereld voor jou en je gezin groet max de jong -
24 Juli 2011 - 16:04
Gijs:
Bedankt nog voor alles dat je voor ado hebt gedaan. heel veel succes daar. -
24 Juli 2011 - 16:45
Wendy:
Hoi Pascal
leuk om wat van je te horen en te lezen ik wens je heel veel succes daar en wel scoren he dan krijg je Taart hihihi nou ik blijf je zeker volgen
Dikke kus Wendy -
24 Juli 2011 - 17:17
Marcel:
Bedankt voor jouw mooie jaren bij FC Den Haag, al speel je maar 1/2 zo goed bij je nieuwe club, dan hebben ze nog een topspeler aan jou. Het ga je goed en ik blijf je volgen. Groeten Marcel -
24 Juli 2011 - 17:20
Sander Vakkie Q:
Beste Pascal, veel plezier en succes in Oz. Geniet er van. Bedankt voor je tomeloze inzet.
24 Juli 2011 - 18:13
Bram:
Beste Pascal
Heel veel sucses daar, we zullen je inzet missen.
Altijd als eerste terug op het veld na de rust!
En dan die knipoog naar het publiek!
Het ga je goed klasbak!
Groet Bram -
24 Juli 2011 - 18:17
Richard:
hoi pascal.
heb je erg gewaardeerd bij ado.
toch voor mn gevoel beetje stilletjes vertrokken.
nooit geen drukte of praatjes ook al stond je soms tijdje niet altijd in de basis. en toch weer die inzet.
heel veel succes en geluk daar groetjes -
24 Juli 2011 - 19:00
Stephan / Vakkie F:
Hoi Pascal, veel succes down-under......maar dat komt helemaal goed. Het is natuurlijk geen straf om in dat mooie land en in dat mooie stadion in Sydney te spelen :)
Ik blijf je volgen. Groeten uit Den Haag. -
24 Juli 2011 - 19:46
Zuid Tribune:
Pascal sterkte hoef ik je niet te wensen. Je zit in een van de mooiste steden ter wereld, fantastische mensen en een club in opkomst. Engels georiënteerd, fanatics achter de goal. Was er vorig jaar tegen Gold Coast. Daar ga jij met jouw stijl veel voetbalplezier hebben. Have fun en vergeet ons in Den Haag niet. -
24 Juli 2011 - 19:52
Gaby:
Super leuk zeg, ga t zeker volgen! Succes daar en geniet ervan! X -
24 Juli 2011 - 20:09
Taci Van Es' :
Hey, Fritsie ,alles goed daar.Nog even volhouden dan zijn jullie weer compleet.Nu al in training? Dan moet je in Oktober wel super fit zijn.Zie dat je al een goede Jap gevonden hebt. Lekker.Die dieren op de foto's zijn dat je nieuwe huisdieren???
Hou je haaks en het ga je goed.
Groetjes van Taci -
24 Juli 2011 - 20:20
Mitch DH:
Pascal, al het succes daar. Vraag me af wat je nu 2 maanden gaat doen maar ik hoop dat je daar een mooie periode gaat beleven. Het is een hele aardige competitie naar wat ik heb gezien dus je staat daar niet voor lul.
Nogmaals, succes!
Groeten uit Den Haag -
24 Juli 2011 - 20:56
Rob Krooder:
Wat leuk dat je deze verslagen schrijft Pascal, we gaan je zeker volgen via je verhaaltjes.
We hopen dat je het heel erg naar je zin krijgt en een fantastisch seizoen gaat draaien en waar we het meeste op hopen dat je nu eindelijk ééns een keer gaat scoren want hier in het haagse was je er een paar keer dichtbij nou veel succes -
26 Juli 2011 - 06:10
Jan Dubendorffer: